2024-01-06
我想同你一齊食…浪漫燈泡閃閃晚餐🥰呢一間Cafe係位於銅鑼灣一幢商業大廈裏面,室內以白色設計非常光亮,出邊已黑色同木制裝修,兩種唔同感覺。夜晚戶外仲有點點燈泡,特別浪漫。我哋坐喺出邊,好似燭光晚餐一樣好有feelHappy Birthday泡芙忌廉杯🍹呢個係慶祝生日嘅打卡甜品真係冇錯!每個女仔見到都好鍾意包括我😋 泡芙雪凍好似雪糕波波一樣,外層焦糖,甜甜地食唔停口香燒五花肉串五花肉串燒得好香口,配上秘製醬汁好開胃~慢煮24小時美國安格斯牛肋冷 伴乾蔥紅酒燒汁 298分量非常非常之大!比我預期中有個距離😂相信可以三至四人分享🤭牛肉肉質軟腍,配上紅酒燒汁,多份果香手撕法國嘅油封鴨腿肉牛肝菌意大利飯 158特別鍾意食法式油封鴨腿,呢度嘅柔風鴨腿手撕要得一片片,配上好creamy 嘅意大利燴飯 ,鹹香鹹香’ 10分推介嘢飲方便都幾特別款式都好多雜莓沙冰 48水果味香唔會好甜!抹茶豆腐沙冰 52每一啖都有豆腐嘅清香,非常特別好似食緊豆腐咁.Cafe Zense (銅鑼灣)📍銅鑼灣謝斐道460-462號楊耀熾商業大廈4樓#銅鑼灣美食 #銅鑼灣Cafe #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣西餐 #銅鑼灣 #生日
浪漫燈泡閃閃晚餐🥰
Happy Birthday泡芙忌廉杯🍹
五花肉串燒得好香口,配上秘製醬汁好開胃~
慢煮24小時美國安格斯牛肋冷 伴乾蔥紅酒燒汁 298
分量非常非常之大!
手撕法國嘅油封鴨腿肉牛肝菌意大利飯 158
嘢飲方便都幾特別款式都好多
雜莓沙冰 48
水果味香唔會好甜!
抹茶豆腐沙冰 52
每一啖都有豆腐嘅清香,非常特別好似食緊豆腐咁.
Cafe Zense (銅鑼灣)
📍銅鑼灣謝斐道460-462號楊耀熾商業大廈4樓
#銅鑼灣美食 #銅鑼灣Cafe #銅鑼灣好去處