2022-05-04 61 views
牛油果珍珠帶子法包法包上有幾粒小帶子同埋車厘茄,賣相幾好。但係唔見有牛油果,應該就係法包上塗左既綠色醬??個法包就好硬好硬,我仲以為會係脆口,失望,不過呢個菜式係幾新鮮有趣。加拿大藍青口配白酒忌廉汁加拿大藍青口配白酒忌廉汁超正,雖然青口細細隻,但係好鮮嫩,點滿忌廉汁一齊食超香。可惜佢果兩塊法包一啲都唔脆,又係勁硬,點住忌廉汁食會好啲啲。招牌雙重芝士牛肉漢堡配薯條好大個漢堡包,入面有堆燒汁洋蔥,隻味同個雙層牛肉好夾,而且個牛肉聞落好香好香,應該有煎香過。薯條有好多,又熱又脆,係唔錯!經典燒肋骨燒肋骨超大個,塗左酸甜醬都幾開胃,而且有好多肉食,都ok既。最搞笑係用佢把迷你刀切,超好愛既刀!
牛油果珍珠帶子法包
牛油果珍珠帶子法包