2024-11-26 56 views
上到去嘅時候都有三四台,我哋係喺銅鑼灣附近食完飯,所以就嚟咗呢一間網上評價都好似唔錯嘅餐廳,餐廳都有一啲小食可以叫我哋就叫到一個小食同埋兩輪嘅酒!頭輪先叫每人一杯紅白酒,都係店員推介我哋嘅,紅酒我哋就揀咗merlot, 蘊含住黑莓同西梅既果香,入口嘅酒精味都唔會話太濃,所以我同朋友都非常鍾意佢呢個味道. 價錢嚟講亦都唔算太貴,同佢哋講我哋都覺得可以接受,而且佢嘅環境都幾舒服,逢星期二同二同星期六都有現場嘅音樂表演,下次可以撞正呢兩日上嚟應該氣氛會更加好,幾鍾意呢一間酒吧唔會太嘈可以慢慢同三五知己可以傾吓偈我哋安排咗喺角落頭嘅位置亦都非常清靜可以慢慢舉杯詳談!我嘅白酒就係普通比較甜身嘅白酒,入口亦都非常清爽,充滿提子嘅香味,佢嘅味道finishing都非常舒服!我哋之後就叫咗兩杯Bartender特調嘅Cocktail,佢會按照我哋個人嘅口味tailor made , 我就揀咗一杯用琴酒 做Base嘅, 佢加咗荔枝,檸檬,同埋玫瑰花瓣,成杯酒非常靚仔,而且佢嘅口味亦都甜甜地非常好飲,我哋叫咗串燒,口味亦都好夾!值得一讚嘅係佢嘅食物質素亦都非常高,鍾意食少少嘢嘅朋友都可以叫個小食再繼續飲,

我哋之後就叫咗兩杯Bartender特調嘅Cocktail,佢會按照我哋個人嘅口味tailor made , 我就揀咗一杯用琴酒 做Base嘅, 佢加咗荔枝,檸檬,同埋玫瑰花瓣,成杯酒非常靚仔,而且佢嘅口味亦都甜甜地非常好飲,我哋叫咗串燒,口味亦都好夾!值得一讚嘅係佢嘅食物質素亦都非常高,鍾意食少少嘢嘅朋友都可以叫個小食再繼續飲,可以揀一啲日式嘅小食或者一啲泰式嘅小食!價錢嚟講亦都非常經濟實惠!整出嚟講呢一間酒吧都非常出色,下次有機會喺附近的話會再過來幫襯!