呢度啲牛好靚, 特級手切本地牛, 夠牛味, 脂肪分佈平均又唔過份多, 入口軟滑鬆化. 在此以上還又極級, 但一定要叫大碟, 我一個人食唔倒大, 得呢種有中, 不過已經好滿意, 啲鱔雖然無乜鱔味但係新鮮彈牙到你唔信, 脆"魚完"夠脆, 豬膶真係黃沙, overall 樣樣食物都above average. 我尤其欣賞牛同鱔, 推介!同砲台山協盛係兩種食法, 協盛多特別又靚既野食,又平好多, 食得好free,而呢度貴但食材比較高級同有得混醬同座得舒服啲是晚特級手切本地牛(中)鱔片脆"魚完"片豬膶片韭菜花桂妃蚌帶子剌身沙爹拼清湯鍋1 x coke1 x 700上善如水 $2802 x 醬料 (早幾年鍾意混醬, 而家反而覺得會襟咗啲食物既味道, 所以淨係加蔥, 蒜同辣椒, 有無得混變咗與我無關 )2 x 茶total $971唔平, 但牛真好!(ps. 個晚7:45分到座低無耐已經無聖子王, 三文魚刺身, 波菜... 有啲失望, 不過waiter態度好好又好快手, 抵讚)

而呢度貴但食材比較高級同有得混醬同座得舒服啲

是晚
特級手切本地牛(中)
鱔片
1 x coke
1 x 700上善如水 $280
2 x 茶
total $971

唔平, 但牛真好!

$500 (Dinner)
  • 特級手切本地牛
  • 鱔片