2023-06-07
✔️2人套餐 $298pp (4款小食+2款包+2款雪糕包+2款飲品)✨招牌豬腩包✨見到基本上台台都會試呢個 所以我哋都點咗🙈 本身以為會好膩 點知可能因為佢加咗大蔥同紫蘇葉 所以雖然有幾件幾厚嘅慢煮豬腩肉都唔會滯‼️ 而包體好似平時台灣啲刈包十分軟熟 推薦🥰✨擔擔辣雞包✨呢間餐廳嘅炸雞係超級出色🥹💯唔知係咪因為用咗三黃雞 係超級juicy😳 外皮唔厚而且即使沾滿好多醬汁都唔會淋左 如果食得辣同埋鍾意重口味嘅話 一定要試呢款❤️✨墨西哥炸雲吞✨✨炸雞脆脆 原味✨✨黑松露薯條✨✨慢煮牛腩煎餃✨咁多款小食裏面最推薦炸雞😚同頭先包個雞一樣真係好驚豔 而黑松露薯條都好有特色 唔會剩係得黑松露醬 而係加咗魯香菇🤤唯一覺得煎餃裏面嘅牛腩有啲柴~✨鹽味雪糕包✨呢款似係炸饅頭夾住鹽味雪糕 炸饅頭熱辣辣🔥 係真係做到冰火交融❄️ 側邊落咗焦糖醬 講唔停覺得焦糖醬個味會比鹽味重 成個配搭係好好食 超級推薦😝
✨招牌豬腩包✨
✨擔擔辣雞包✨