2023-07-06 12 views
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧本來呢係諗住過嚟睇水母,嚟到先發現水母無左,不過呢就有雞泡魚,雞泡魚其實就係河豚,個樣都好得意㗎,成日都好八卦咁,而且都有好多嘢可以玩,我見到佢呢掟飛鏢都有四五個,其實呢有兩個好大嘅電視機可以睇波,中間呢仲可以玩桌球!酒吧個位置呢都好方便喺時代廣場後面啦,酒吧空間感十足,好廣闊又大,飲品方面呢除咗好睇都幾好飲,今日叫咗呢佢兩款Signature cocktail 價錢$138左右Moon ocean 依個同店舖名一樣嘅雞尾酒一定係唔錯,受陽光同埋海灘Inspire一杯藍色雞尾酒gin做base. 飲落去啦有好多種唔同嘅熱帶果味,但係好清新好容易入口!另外一杯呢就叫Ross honey!聽個名就知佢其實應該係行花香同埋甜美路線!而且大少少creamy嘅口感! 上面仲灑上玫瑰花碎片,一定好啱女仔!反正兩杯我都好鍾意❤️小食方面呢都有好多選擇,有10幾款小食可以選,有$88起到$128,我哋叫咗佢個德國腸拼盤,單骨雞翼,番薯條!小食呢都係即叫即做,上菜嗰陣時仲係熱辣辣,份量都好多! 如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

反正兩杯我都好鍾意❤️

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

Moon Ocean (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街38號Zing!1樓

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈==