2017-04-05
難得星期日冇野做,就出大王CWB行。係銅鑼灣行黎行去,冇啦啦行左去 Via Tokyo個條街,望到有間Cafe wo,而且重要推介緊我至愛的Burger~~~~~~~~~~~OK,我一試入黎啦!未訓醒既人當然要飲番杯咖啡啦,我就點左杯凍Latte味道唔錯,而且比我自己落糖漿,唔洗怕飲到太甜的啡。飲完之後,醒神番D lu~超大條的炸魚,條條都有手掌咁長。一切開去~又係超邪惡既流心芝士呀!救命 芝士口感比較「傑」身,食落去唔算太濃,配合清爽的肉魚都算唔錯的組合。炸得夠酥脆,入面的白身魚肉味道亦都唔錯點左兩款Burger,係我發癲既時間啦!花生醬,我愛!Burger,我愛!加埋一齊,我至愛啦!花生醬味道非常濃郁,配合肉汁同脂肪十足的Beef Burger,十分之夾,令到成個漢堡可以有平衡既味道出現。漢堡肉質幾嫩下,食得出唔會工廠製造,我估都係人手自己煮,有心!另一款就係軟殼蟹的Burger啦。新鮮即炸的軟殼蟹真係好邪惡,咬落去蟹汁Bit哂出黎。黑松露同埋拉絲芝士呢兩樣野加埋一齊,又係相機先食的時間。黑松露味道唔會太濃太搶,同芝士的味道Balance到。而多士香口脆身,好味道