2023-11-28
記得之前呢度係以放題形式點餐,原來而家轉左單點形式呀!而家可以以優惠價錢就食到薩摩牛呀😍真係好正呀😋靜係睇個餐牌已經太多選擇,諗都諗唔到食乜部位好,叫個盛盒就乜都有😍岩曬我呢d選擇困難嘅人🤣🔸自慢燒肉10種盛合🐮有10種唔同部位,唔同種類既牛😋當中有薩摩牛既牛五花,薩摩牛既腰脊芯,薩摩牛既里肌肉,薩摩牛既涮涮燒😍牛魔王既我就岩曬我啦!乜都食得到曬👍🏻-薩摩牛係手工切割,厚達7mm嫁再配上現磨蘋果蓉,可以自己製成獨家秘製醬汁嫁,真係特別正嫁🔸自助飲品吧飲品吧既種類都有好多,熱飲,凍飲,汽水,果汁樣樣都有㗎👍🏻🔸海膽鮭魚子壽司海膽配三文魚子嘅份量啱啱好,一啖放曬落口,甘甜既海膽溶化我啦!🔸豚肩肉每次食燒肉,一定要有豬頸肉,我覺得係一個必點嘅項目嚟嘅,而且佢嘅豬頸肉都唔錯㗎,仲好大嚿🔸牛油粟米🌽牛油粟米燒好有燶香味😋更加好食🔸枝豆前菜一定要食呢個,係我嘅至愛🔸雞翼雞翼配上鹽醬燒完味道啱啱好👍🏻🔸清酒煮蜆酒味唔太重👍🏻蜆好清甜
🔸自慢燒肉10種盛合🐮
有10種唔同部位,唔同種類既牛😋當中有薩摩牛既牛五花,薩摩牛既腰脊芯,薩摩牛既里肌肉,薩摩牛既涮涮燒😍牛魔王既我就岩曬我啦!乜都食得到曬👍🏻-薩摩牛係手工切割,厚達7mm嫁 再配上現磨蘋果蓉,可以自己製成獨家秘製醬汁嫁,真係特別正嫁
🔸自助飲品吧
飲品吧既種類都有好多,熱飲,凍飲,汽水,果汁樣樣都有㗎👍🏻
🔸海膽鮭魚子壽司
🔸豚肩肉
🔸牛油粟米🌽
牛油粟米燒好有燶香味😋更加好食
🔸枝豆
前菜一定要食呢個,係我嘅至愛
🔸雞翼
雞翼配上鹽醬燒完味道啱啱好👍🏻