📍銅鑼灣高質粉麵黃店 -- 三才魚蛋粉麵🍜💛渣甸坊入面有間粉麵店聽過唔少人話好抵食好高質,而且仲係黃店💛今日小編就同朋友去試下😛————⭐菠菜餃幼麵($28)小編第一次見粉麵店有菠菜餃食😛而且呢個仲係舖頭招牌餸之一,緊係要試試啦😆湯底清淡唔油膩❤飲落幾鮮😛菠菜餃有四隻,皮薄餡靚,隻隻都好足料,菜嘅比例比肉多,感覺輕盈又健康,調味同口感都適中🤩幼麵都煮得啱啱好,食落好彈牙😆$28食到飽一飽,性價比真係好高!🤩朋友話墨魚蝦條同魚蛋都好好食,小編一定會再去試😆大家都去支持下啦💛————評分賣相:7/10味道:9/10性價比:9/10回頭率:10/10————餐廳資料名稱:三才魚蛋粉麵地址:銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下6號舖前往方法:銅鑼灣站F出口
📍銅鑼灣高質粉麵黃店 -- 三才魚蛋粉麵🍜💛
————
⭐菠菜餃幼麵($28)
賣相:7/10
名稱:三才魚蛋粉麵
地址:銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下6號舖
前往方法:銅鑼灣站F出口
2020-03-21
$28 (Lunch)