2021-10-13 9 views
良心小店💛💛一間位於銅鑼灣 性價比高嘅漢堡店 漢堡好滿足料 餐廳有除咗主打burger仲有All Day Breakfast, 三文治同小食 出餐嘅速度都快 待應都好好🙂雖然店舖唔係好大 但係座得都幾舒服 並有少許燈飾作裝飾 好chill嘅感覺🥰🍔經典手工和牛漢堡 餐廳用咗手打嘅牛肉 漢堡扒用上澳洲和牛同美國頂級安格斯牛製成 好重牛肉香味而且爆多汁漢堡份量都好大 和牛漢堡餡料有煎香咗嘅煙肉、車打芝士、蕃茄、生菜 和牛好厚身 肉質都juicy😋🍟芝士薯條芝士薯條同平時店舖做法都好唔同😊芝士粉放在薯條上 份量剛好 不會太鹹最重要 薯條炸得岩岩好 好香脆👍🏻👍🏻🍟黑松露薯條薯條炸到金黃色 再放上黑松露粉 還配上黑松露醬層次感更多更濃郁

🍔經典手工和牛漢堡

🍟芝士薯條