2024-10-16
再為大家介紹另一間樓上鋪酒吧餐廳不過今日係食午餐已經見到餐廳為萬聖節做好準備我地叫左兩個set lunch揀左是日餐湯🥔今日係薯仔忌廉湯面頭有橄欖油點綴飲落有薯仔蓉~非常綿密🐟香煎鱸魚配薯蓉,法邊豆及檸檬橙汁$158Seabass. Mashed Potatoes. French Beans. Lemon Orange Sauce望落好清新~鱸魚厚身蘸埋檸檬橙汁感覺清爽魚皮脆卜卜,薯蓉好香牛油味,法邊豆爽脆清甜🐷蜜汁燒豬柳配焗洋蔥及薯角$178月日Barbecue Pork. Potato Wedges. Baked Balsamico Onions蜜汁燒豬柳肥瘦相隔,口感爽而不膩,唔會話好腍無左口感,唔錯薯角唔使蘸醬汁已經好夠味,表皮香脆內裡綿密,唔會好乾餐飲:+$20轉荔枝冰紅茶+$30 Affogato 好正咖啡好香味道濃郁~雲忌拿雪糕中和咖啡既苦另外加左$20要甜品兩份好驚喜係Brownie配意大利雲尼拿雪糕Brownie睇落好厚實,食落有合桃香,朱古力軟心雲尼拿 雪糕濃郁有籽好食~甜品配靚景~食完個咁豐富既午餐即刻差滿電兩位外藉店員非常親切~會介紹一下有咩餐點亦會詢問係咪sh
不過今日係食午餐
面頭有橄欖油點綴
飲落有薯仔蓉~非常綿密
🐟香煎鱸魚配薯蓉,法邊豆及檸檬橙汁$158
望落好清新~鱸魚厚身蘸埋檸檬橙汁感覺清爽
魚皮脆卜卜,薯蓉好香牛油味,
法邊豆爽脆清甜
🐷蜜汁燒豬柳配焗洋蔥及薯角$178
蜜汁燒豬柳肥瘦相隔,口感爽而不膩,唔會話好腍無左口感,唔錯
薯角唔使蘸醬汁已經好夠味,表皮香脆內裡綿密,唔會好乾
餐飲:
+$20轉荔枝冰紅茶
+$30 Affogato 好正咖啡好香味道濃郁~
雲忌拿雪糕中和咖啡既苦
另外加左$20要甜品兩份
好驚喜係Brownie配意大利雲尼拿雪糕
Brownie睇落好厚實,食落有合桃香,朱古力軟心
雲尼拿 雪糕濃郁有籽好食~
甜品配靚景~食完個咁豐富既午餐即刻差滿電
兩位外藉店員非常親切~
會介紹一下有咩餐點
亦會詢問係咪share食物