2022-03-30
呢間cafe入面幾大 環境唔錯 坐位多 裝修簡單 以草木系為主🌱Menu主食有 toast, wrap, burger, salad當然有各式飲品 茶款🍵▶️蜜糖烤雞卷🍯 ($78)一份有兩大個wrap🌯lunch食啱啱好旁邊有沙律菜 落咗vinegar 所以食落少少酸 但係同時加咗唔少鮮甜嘅車厘茄🥗味道清新Wrap入面夾咗好多雞肉 之後配上洋蔥🧅三色椒🫑酸瓜令佢更加香感覺好似食緊pizza咁 味道上冇乜分別薄餅雖然只係邊位微脆 但係質感好好 咬落十分之煙韌 加上佢卷得實 所以基本上有兩層 咬落口感好正😋真係幾似pizza🍕醬汁係sour cream mayo 另外好似落咗芝士🧀可以見到深黃同白色嘅醬 味道鹹鹹地 成個wrap啲材料好夾味 而且唔乾雞肉份量ok唔會食食吓冇曬餡🐣雞肉幾滑嫩 juicy不過唔知點解我好似冇乜點食到蜜糖味🙈但係可能仲好 因為如果個wrap甜會仲奇怪-食物質素好👍🏻款式唔錯環境都舒服 感覺輕鬆 一路播住迪士尼主題曲playlist🎼 搞到我好掛住迪士尼🥺服務都好好好有禮貌 都有唔少員工/barista價錢性價比ok 平均每人$100 cafe入面算唔錯 我覺得值
當然有各式飲品 茶款🍵
▶️蜜糖烤雞卷🍯 ($78)
一份有兩大個wrap🌯lunch食啱啱好
感覺好似食緊pizza咁 味道上冇乜分別
雞肉份量ok唔會食食吓冇曬餡🐣雞肉幾滑嫩 juicy
食物質素好👍🏻款式唔錯
服務都好好好有禮貌 都有唔少員工/barista
價錢性價比ok 平均每人$100 cafe入面算唔錯 我覺得值❤️