Hiring
$16,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
有和我一樣都喜歡「奶醬多」的朋友嗎?*・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*甜姨姨 @auntiesweetcwb 嘅刨冰🍧口味好多元化,而且主打新潮路線嘅日式刨冰,仲有加入港式元素,選擇豐富,一向都好受年輕人歡迎。嗰日去嘅時候係星期日下午,竟然唔洗排隊,超幸運!🥳🥳🥳-一場嚟到,梗係要試下招牌刨冰系列啦!原本想試下四月份期間限定㊙️嘅🦄獨角獸小公主🦄️💓 (少女心!!!)但係我地最後都係敵唔過內心深處嘅麻甩性格🤪 都係想食返港式茶餐廳風味🤪🤪🤪 所以叫咗人氣No. 1 嘅「醬爆」奶醬脆多口味😚 佢英文名仲要叫「Mr. Hong Kong」(食完係咪會好似香港先生咁有多幾嚿腹肌㗎?)😉-💛醬爆奶醬脆多刨冰 $98講下個刨冰先🍧 刨冰份量好多,啱曬我地幾個女仔share😍😍😍 刨冰上面嘅花生醬🥜撈埋豆腐cream好正!鑿開刨冰之後 會食到花生粉同花生碎 口感會豐富咗 更添風味😋😋😋 勁鍾意啲迷你多士粒粒 😍😍😍 食到後期啲🧊冰會開始有啲稀 同埋有啲散 所以店家都好貼心咁準備咗一小杯煉奶俾我地自己加落去 不過我覺得如果店家可以俾多少少花生醬 咁就仲正

💛醬爆奶醬脆多刨冰 $98

醬爆奶醬脆多刨冰
鑿開刨冰之後 會食到花生粉同花生碎 口感會豐富咗 更添風味😋😋😋 勁鍾意啲迷你多士粒粒 😍😍😍 食到後期啲🧊冰會開始有啲稀 同埋有啲散 所以店家都好貼心咁準備咗一小杯煉奶俾我地自己加落去 不過我覺得如果店家可以俾多少少花生醬 咁就仲正🥰
💛 紅豆抹茶蕨餅
紅豆抹茶蕨餅
紅豆抹茶蕨餅
因為每人最低消費$40嘅關係,我地仲另外試咗紅豆抹茶蕨餅。味道唔算好特別,勝在蕨餅夠煙韌😍😍😍 啱曬我呢啲煙韌控!!!
我其實仲好想試「黃到金」楊枝甘露🧡、「黑極」黑芝麻豆腐🖤、「留戀」榴槤豆腐花、「白雪」綠椰仙蹤🤍同埋400次Kitkat髒髒冰🤎!!!不過因為一次真係食唔到咁多種刨冰~ 👉🏻👈🏻 所以要再約朋友去試曬呢幾款!!!😝
宜家仲要出埋《紫薯系列》🍠💜 OMG 真係唔去多幾次 都唔得啦🎉🎉🎉
💖💖💖甜姨姨私房甜品 (耀華街) 💖💖💖
📍銅鑼灣耀華街11號地舖