喺銅鑼灣嘅街頭巷尾🏙️搵到一間好有feel嘅Mozy Cafe & Bar🍴🍸一入去就覺得好舒服😌環境寫意🎨好適合同三五知己傾吓計👥食吓好嘢🍽️店主超級友善😊令人覺得好親切🤝唔怪得有咁多熟客成日光顧🚶‍♂️🚶‍♀️食物方面🍲真係一絕👍前菜嘅明太子三文魚米紙卷😋😋質素同味道都係一流🥇三文魚同意大利飯包喺越南米紙入面🐟煎到香脆🍳risotto嘅口感加上明太子嘅鹹香🐟真係夠晒味👅主菜我簡咗蘋果木煙燻🪵🪵西班牙黑毛豬鞍扒👌配上嘅藜麥同蘋果🍏味道新鮮🌿豬扒煙燻嘅香味🐖聞落去就令人食指大動🤤豬肉鮮嫩🐷🐷配合埋香甜嘅蘋果😍😍😍真係超好味❣️❣️香煎帶子櫻花蝦意大利飯真係好出色🌟帶子煎香鮮美🦐櫻花蝦同乾魚子嘅鹹香🐟再加上蘆筍嘅清新🌱每一啖都滿足😋蟹肉牛油果多士都係一個好選擇👈蟹肉嘅鮮味🦀同牛油果嘅滑潤🥑完美結合清爽嘅青瓜🥒🥒同埋香脆嘅多士😍😍飲品方面☕Latte就真係非試不可🚫咖啡香濃郁☕飲落去先係咖啡嘅苦澀🔝跟住奶香滑順🥛最後榛子嘅香甜🌰味道層次分明🎶每一啖都享受😍總括來講📝Mozy Cafe & Bar係一個好正嘅地方📍無論係想食好嘢👀定係想搵個地方輕鬆下🛋️都係一個好選擇🎯下次你喺銅鑼灣🛍️不妨試下啦👣
一入去就覺得好舒服😌環境寫意🎨好適合同三五知己傾吓計👥

真係夠晒味👅