2023-12-07 64 views
唔想成日去一式一樣嘅餐廳,朋友就話不如試下呢間鋒哥廚房。點知坐低後,發覺隔離左右,都係度食羊腩煲套餐,我地2個都唔執輸先,立即Order。啖啖密瓜鮮奶好耐無食過啦~大廚將佢炸得脆脆又有咬口。食飄香沙嗲湯底當然唔少得肥瘦分佈均勻的安格斯牛頸背,輕輕就可以咬開,安格斯牛頸背入口肉質非常軟腍而不韌,入口味道很不錯。最開心係無限無限追加,可以無制限Enjoy!肉質腍滑的豚肉片,油脂分佈剛好,冇諗過係呢度食到咁高質豚肉片!其他配料好似丸類既選擇都唔少 而我自己特別鍾意佢地既蔬菜 相當有份量 食落好滿足 😌😌淮山味道比較甜,口感較為粘稠,又非常脆。同埋呢度D唐茼好彩無我平時最怕既藥腥氣的味道,今日MVP🏆枝竹雙冬羊腩煲,世一羊腩!色澤均勻 、好入味 、夠哂淋、 膠質豐富。
啖啖密瓜鮮奶好耐無食過啦~大廚將佢炸得脆脆又有咬口。