2016-05-24 1155 views
係銅鑼灣行到夜媽媽,次次諗唔到食咩都會行左去花園食排,其實係貪方便,同埋呢間始終係咁多間花園相對好質素架喇,其他分店有啲真係好伏!石斑併帶子$96:鋸扒好多人都中意食牛,不過我就反而唔太好牛,今次我就叫左石斑拼帶子,因為我中意佢炸完先上,而且食過咁多次每次食都咁厚肉,石斑本身都貴,但佢一共5-6條,每件都長過隻手掌架,堆到成座山咁高,加埋蒜容汁無得挑剔,最開心每次個底有十幾條薯條(我仲會食埋隔離果啲薯條XD)不過帶子就反而失色了,同樣都係炸過既,一共四隻但真係太太太細隻喇,大概一個五蚊銀咁大,雖然都爽口但無expect佢細成咁鐵板羊排$108呢個係朋友叫既,睇落幾靚仔,食落真係中伏,一共三件但真係好多肥膏,個朋友切哂啲肥膏出黎,結果都唔知佢食左啲咩,佢係咁講笑話呢件係咪五花腩一定無下次喎!
石斑併帶子$96:

鐵板羊排$108