2024-08-13
又喺文化館附近出沒 晚餐就嚟bookmark咗好耐嘅法國餐前菜===========🦪法國生蠔店員同我哋介紹今日仲有法國生蠔優惠,offer梗係要嚟少少啦!生蠔好creamy,口感亦都好清新。after taste好勁鮮甜爽口,腥味唔會太重!比預期中仲要出色!🧀火腿芝士拼盤賣相好吸引,份量絕對夠2,3個人食,有唔同嘅ham火腿片,芝士片,麵包,同埋生果。主菜===========🦑烤原隻西班牙墨魚配墨魚汁意大利飯,墨魚汁意大利飯嘅賣相好邪惡😈墨魚真係好大一隻,墨汁好夠味,飯粒都好軟硬適中,吸汁都吸得滿滿🍖烤焗西班牙伊比利亞羊扒配自家製羊肉腸配紅菜頭蓉同埋羅勒莎莎羊嘅膻味唔會太重,肉質都好嫩彈,連我平時唔食羊肉嘅朋友都接受到,賣相同味道都一流我哋三個人食完真係好飽,整體好惹味,環境舒適,服務態度都好,幾啱同朋友傾心事慶祝,強推!
前菜
===========
🦪法國生蠔
🧀火腿芝士拼盤
主菜
===========
🦑烤原隻西班牙墨魚配墨魚汁意大利飯,