2024-06-04
服務差:我係open rice book左7:30位,個日早到左,就係餐廳同光頭經理講,光頭經理就叫我等一陣,咁我就乖乖地等,點知望住遲過我到餐廳,即場禁飛嘅walk in客都可以早過我入餐廳😅😅😅然後,到左7:30,餐廳安排左一張勁細嘅枱(又係街客入到餐廳,2個人都可以坐4人座位卡位)我地張枱就擺兩隻碟已經完左,完全上唔到菜,我地仲叫左個2人餐😂😂,最後員工上菜嘅時候,都唔識幫我地執位,要我地兩個自己係到執最後,餐廳係OpenRice都冇我地入左餐廳,book位都唔知做咩食物:我地叫左個2人餐有魷魚筒、Phahtai、明鱸烏頭,味道ok,正常港式泰國菜味道,唔好有咁高期望🙌🏻我就唔會再幫襯,荃灣其他泰國菜好食服務又好,如果你都想試,就建議做walk in客(7:30入去仲有好多位)千其唔好book位
食物:
我地叫左個2人餐