2023-07-27 5 views
今日去到尖沙咀想搵啲辣嘢食下 去到寶勒巷搵到間上樓川菜餐廳 入到去整間餐廳牆身都充滿日系風格,十足居酒屋!啱哂用嚟打卡📸見到Bar 枱就坐左埋去 望出去就有放鬆嘅感覺,最特別嘅係佢每日都有做唔同嘅優惠!去到我地叫左鑊仔麻辣雞,食得到雞嘅新鮮度十足,非常嫩滑味道豐富,香料味道配合辣椒非常突出😋另外我地再叫左個小菜叫麻辣三兄弟🙆🏻‍♂️佢嘅麻辣醬實在太Jengggggg!!!裏面有魚蛋 鴨血 魷魚炒埋一碟 太好味😋嚟得呢度點可以唔試埋啲燒物🥰🥰叫左燒大扇貝同燒貴妃蚌!全部海鮮都好大隻口感十足😋非常新鮮!除咗燒海鮮,就緊係試埋啲串物😌😌叫左燒霜降和牛串、沙嗲雞肉串、燒茄子同埋燒秋葵😋😋佢地燒得非常入味!配合佢地自己配製嘅醬汁 成為獨有!食咁多鍋物燒物 緊係要叫返啲酒飲下🍺我地叫左一杯 Happy Valley Golden Ale同埋一杯Big wave bay -India Pale Ale,兩杯都係港產啤 味道非常豐富 值得支持嘅港產啤!🥘鑊仔麻辣雞煲🍲麻辣三兄弟🍢 燒霜降和牛串、沙嗲雞肉串🍆燒茄子、燒秋葵🍺 Happy Valley Golden Ale Big wave b

🥘鑊仔麻辣雞煲
🍲麻辣三兄弟
🍢 燒霜降和牛串、沙嗲雞肉串
🍆燒茄子、燒秋葵
🍺 Happy Valley Golden Ale