2018-09-03 499 views
同事生日決定食好d,於是我地一行六人黎到位於銅鑼灣V Point既嘉門Kamon。一出𨋢係一個暗黑的環境,面前有一座大石,原來上面養左金魚,唔通係風水陣?!再行入去就係餐廳的用膳地方,分開鐵板燒區同一般座位區,窗邊的位置可以將維港景色盡收眼簾呢~因為之前都試過好幾次鐵板燒,發覺叫set的話真係會好飽,所以我地決定散叫,當然鐵板燒必點的龍蝦、和牛、鱈魚、鵝肝就一定唔會錯過!超大的龍蝦非常新鮮,肉質好鮮甜彈呀,龍蝦蚶熬成湯好有鮮味!鵝肝多士雖然好多地方都有得食,但真係百食不厭。如果一定要挑剔的話,和牛略嫌肥的部分太多,食多幾舊就會覺得太肥膩。不過整體而言都非常滿意~好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘
好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘