2011-05-18
我見前一位小姐寫得好詳細呀~ 咁我加多少少啦~ (記得坐Bar位, 可以睇住師傅整野食)新鮮野菜沙律:0 特別什錦天婦羅:大蝦x2, 蕃薯x2, 茄子x2, 熱辣辣, 又唔多油 鐵板鮮活南非鮑魚 (2隻):呢個好好食, 親眼睇住由活生生到上碟先知係我地架 鐵板美國珍寶蠔 / 生蠔 (2隻):我唔食生野,叫左鐵板蠔, 但我朋友話生蠔應該好食D 鐵板和牛薄燒 (5片):我好鐘意呢個, 食親鐵板燒都叫, 都幾好食!!!!鐵板雞肉炒麵:竟然係一人一碟, 真係食唔晒, 但唔係唔好食, 係開始飽...鐵板炒野菜:再加埋呢個, 梗加食唔晒, 但味道唔錯 活蜆面豉湯:0 特別甜品:第一次食混合味雪糕, 一大球 但中間另有一粒雪糕糯米糍架!!!!!nice nice nice nice nice!!!! 都係個句, 服務態度真係超哂班, 真係個個staff 都好nice + 好好笑容, 老闆都親手幫你收野, 傾下計, 見我地影相仲走過黎幫我地影!! 服務真係好好, 呢度真係抵黎食多次!!!
新鮮野菜沙律:0 特別 什錦天婦羅:大蝦x2, 蕃薯x2, 茄子x2, 熱辣辣, 又唔多油 鐵板鮮活南非鮑魚 (2隻):呢個好好食, 親眼睇住由活生生到上碟先知係我地架 鐵板美國珍寶蠔 / 生蠔 (2隻):我唔食生野,叫左鐵板蠔, 但我朋友話生蠔應該好食D 鐵板和牛薄燒 (5片):我好鐘意呢個, 食親鐵板燒都叫, 都幾好食!!!! 鐵板雞肉炒麵:竟然係一人一碟, 真係食唔晒, 但唔係唔好食, 係開始飽... 鐵板炒野菜:再加埋呢個, 梗加食唔晒, 但味道唔錯 活蜆面豉湯:0 特別