2024-03-18 39 views
❤️花蜜雞翼有蜜糖,食落味道甜甜地好滋味~😋雞翼啱啱炸起熱辣辣皮脆肉嫩,超正,連我呢個平時唔食雞皮嘅人都忍唔住食埋塊皮!😍👍🏻嗌左兩個鐵板:三文魚配美國牛柳(8安士)和厚切美國平鐵牛扒(12安士)。望住牛柳在熱辣辣的鐵板上「吱吱」叫很有鑊氣,令我食指大動!😋枱上放有各式調味:黑椒、茄汁🥫、燒汁、岩鹽等。我最鍾意落黑椒,入口好香!😍❤️三文魚配美國牛柳(8安士)配黑松露牛油三文魚有魚嘅鮮甜味,唔鯹👍🏻😋~美國牛柳肉嫩多汁易咬。❤️厚切美國平鐵牛扒(12安士)配蒜蓉牛油店員話為左方便食客食已預先將牛扒切成一片片,讚呀!👍🏻美國平鐵牛扒牛味較濃郁😋👍🏻。要特別一讚店員好貼心咁比左張tissue我遮住個背囊🎒因為驚鐵板彈起的油會彈到個背囊。果然真係彈到成張tissue都係油。+$48轉套餐有是日餐湯、雜菜沙律和特大杯裝飲品(冷熱同價)❤️是日餐湯係蘑菇湯,口感creamy又好香~❤️雜菜沙律🥗沙律菜十分新鮮爽脆!❤️嗌左青檸梳打(大杯裝)真係勁大杯!😱我同朋友兩份分都飲到成肚水勁飽🤣。食完鐵板牛有少少熱氣,飲番青檸梳打即刻爽快解油膩!😆
❤️花蜜雞翼

❤️三文魚配美國牛柳(8安士)
配黑松露牛油
三文魚有魚嘅鮮甜味,唔鯹👍🏻😋~
美國牛柳肉嫩多汁易咬。

❤️厚切美國平鐵牛扒(12安士)
配蒜蓉牛油
店員話為左方便食客食已預先將牛扒切成一片片,讚呀!👍🏻
美國平鐵牛扒牛味較濃郁😋👍🏻。

+$48轉套餐
有是日餐湯、雜菜沙律和特大杯裝飲品(冷熱同價)

❤️是日餐湯係蘑菇湯,口感creamy又好香~

❤️雜菜沙律🥗
沙律菜十分新鮮爽脆!

❤️嗌左青檸梳打(大杯裝)