2008-09-21
well, 我同bb一向都好著重食物既quality架,就算平都可以好味~ 今日只係因為順路食左呢個鐵板牛扒餐, 飲左酥皮湯同加埋雪糕涼粉紅豆冰~~~~um~~~個牛扒都幾lum同幾好味ge~ 不過簿左少少..haha另外仲要bb切晒比我食呀.....HAHAHAAAAA開心暈!!上面仲有個焗薯ge~ 不過我覺得佢g多d沙律醬比我會好d,,, 因為冇味架!!個酥皮湯就麻麻地熱ge, 同埋超多油, 不過我太鍾意carbohydrates類既食物..同埋好耐冇飲過白湯, 所以都okay 啦~~至於個飲品, 幾好味wor, 比我想像中好, 仲要個雪糕okay大架!!只可惜我唔好涼粉haha最後補充一句, 我同bb係好浪漫咁兩個人share一個餐的!!i mean個餐唔係極好食,但係真係食得飽ge, 好彩冇一人一個餐又食淨晒啊!!