2023-03-23 69 views
放假去玩,當然去我們老地方Megbox啦,最有趣找到一間特色日本店,日本鐵路裝潢,令人仿如在日本遊了一回,仲要有半價壽司,即入。。我們先點了四款刺身:三文魚腩,吞拿魚赤身,油甘魚,劍魚腩。大大件,傳款有四塊,腩肉超肥美,魚油勁多,超滿足感,超級抵食。軍艦根本超值錢有三文魚籽,海膽,番蔥吞拿魚腩碎,嘩!份量十足,海膽鮮甜,三文魚籽令人開心。壽司類:壽司飯剛好一口一嗰,朋友最愛吞拿魚,油甘魚及劍魚腩,新鮮大件;帆立貝系列有三款包括原味帆立貝,火炙柚子胡椒,胡麻醬火炙;花之戀系列有兩款包括親子花之戀及芒果花之戀。仲有愛香口的八爪魚小丸子,外脆內軟,超吸引。一蚊野菜牛肉鍋:唔叫就傻啦,蔬菜多配上香濃的肥牛,正。飲品隨心:柚子蜜與蜜蜂薑味,為是次聚會添上清新口感。朋友又有好介紹,真開心

仲有愛香口的八爪魚小丸子,外脆內軟,超吸引。

一蚊野菜牛肉鍋:唔叫就傻啦,蔬菜多配上香濃的肥牛,正。

飲品隨心:柚子蜜與蜜蜂薑味,為是次聚會添上清新口感。

朋友又有好介紹,真開心
  • 三文魚腩刺身
  • 海膽軍艦