2023-05-08 18 views
今晚車車又同Caca去食好西, 今次嚟到位於銅鑼灣嘅鳥森, 平時食壽司刺身嘅omakase多今晚我地就嚟食串燒omakase, E個MORI SET相當豐富, 除左有前菜, 串燒仲有主食, 湯同甜品, 絕對夠飽 ✨️前菜沙律口感非常清爽, 新鮮又開胃 ✨️燒鳥八本燒鳥八本包括:雞芯、雞翼、雞腸、雞胸軟骨、雞脾、雞肉棒、雞腎、雞腳筋, 每款串燒都燒得恰到好處, 每啖都可以食到唔同嘅口感同味道, 其中, 雞芯同雞肉棒嘅口感非常嫩滑, 雞翼外皮酥脆, 鮮嫩多汁 ✨️主食燒白鱔係燒得剛剛好, 肉質細嫩爽脆, 牛舌肉質柔軟, 非常鮮美。 ✨️親子丼飯/白布烏冬臨尾食埋個飯或烏冬就岩岩好啦, 約一碗左右, 材料十足, 食完非常滿足 ✨️吸物昆布麵鼓湯味道剛好唔會太咸, 食飽飽暖胃最岩

✨️前菜沙律
口感非常清爽, 新鮮又開胃

✨️燒鳥八本

✨️主食

✨️親子丼飯/白布烏冬

✨️吸物
昆布麵鼓湯味道剛好唔會太咸, 食飽飽暖胃最岩
2023-04-26
Type of Meal