2016-12-03 295 views
落銅鑼灣諗住食雞㷛,等左半粒鐘都未有位,見到呢間刺身火鍋新張試業,即管試下。一行4人入到去,首先like fb 有三文魚刺身送,都唔錯幾新鮮。d湯底幾特別,有蘋果雪梨燉豬骨,花膠響螺鱷尾骨等等。。我地揀左個菜乾白肺燉豬骨,一黎到可以先飲d湯,菜乾味好濃,個店員話全無味精,有住家湯feel,仲食埋湯渣^^飲完湯就正式打邊爐,梗係要試下d牛,雪花安格斯牛肉,超鮮,都係百幾蚊。其他仲食左鮮鵝腸,超肥美。響鈴是即炸的,黎到係熱既,桂花蚌都幾爽口。飲品都係一般打邊爐野,不過有Hoegaarden生啤,又係另一驚喜。4個人食唔到好多野,試業期間有9折,每人200幾,可以encore。
菜乾白肺燉豬骨
手切雪花安格斯牛肉