2020-09-24
lunch 去食真係物超所值😳叫左壽司12貫($468),包埋沙律、蒸蛋、玉子、烏冬、麵豉湯、甜品!咁多款sushi唔逐一介紹啦!正係講我嘅top3🥰一開始食左真鯛sushi,加左檸檬皮味道幾特別,好開胃!之後我都鍾意金海老sushi,第一啖食到海老嘅甘甜,之後就食到紫蘇花嘅味道,幾清香🌸最後就係我最鍾意嘅北海道海膽laaaa🥰紫菜好脆口,海膽creamy,好甜一d腥味都冇👍🏻金箔吞拿魚cut roll好靚,師傅整嘅過程都好印象深刻!我都好鍾意佢嘅甜品,係芝士雪糕,味道好濃,好似Tokyo milk cheese factory 芝士餅乾嘅味道😂整體黎講我比佢7/10,中規中矩👌🏻 成餐飯食得有d 趕,未可以慢慢品嚐sushi之餘又欣賞倒師傅整sushi 嘅過程.... lunch 時段分兩輪,如果食完想坐多陣慢慢食甜品建議食第二輪,我相信食第一輪會超趕🤨
金箔吞拿魚cut roll好靚,師傅整嘅過程都好印象深刻!