2024-04-05
最近銅鑼灣開咗一間韓式fusion Cafe,好味又高質,地方幾chill,真心推介!香辣炸雞漢堡 HKD128韓式炸雞肉質鮮嫩多汁,配上濃郁香辣汁,每一口都能感受到肉汁的爆炸,加埋香脆炸雞外皮,整得好好食好驚喜!而泡菜的酸辣口感為整個漢堡增添咗一種獨特的韓式風味,整體口感更豐富更有層次!另外,伴碟嘅薯條每一條都炸至金黃酥脆,外脆內軟,搭配漢堡,食完有好滿足的感覺,必點!另加 + HKD63 粟米濃湯+ 精選蛋糕 + 自選飲品抹茶豆腐拿鐵 (跟餐)結合了抹茶的甘甜風味和香濃的牛奶,加上類似豆腐花的滑順口感,綜合起來非常平衡,呢個組合好好飲!讚!玫瑰花柚子蛋糕(跟餐)柚子的清新酸甜和玫瑰花的芬芳相融合,口感綿密,美味!廚師發辦:煙三文魚黑松露蘑菇意粉 HKD128每日廚師發辦都唔同,今日係煙三文魚黑松露蘑菇意粉,廚師將三文魚砌到成朵玫瑰花咁上菜好靚💜啱哂打卡🥰煙燻三文魚與黑松露的香氣相互融合,搭配鮮嫩蘑菇、韓式魚腐和彈牙意粉,每條意粉都有掛汁,令人食慾大增!草莓鮮奶 HKD42新鮮草莓提供了天然甜味和微酸感,與濃郁鮮奶互相融合,酸酸甜甜好解渴!呢間小店夠貼地,食物夠哂打卡able又高質,
香辣炸雞漢堡 HKD128
另加 + HKD63 粟米濃湯+ 精選蛋糕 + 自選飲品
抹茶豆腐拿鐵 (跟餐)
玫瑰花柚子蛋糕(跟餐)
柚子的清新酸甜和玫瑰花的芬芳相融合,口感綿密,美味!
廚師發辦:煙三文魚黑松露蘑菇意粉 HKD128
草莓鮮奶 HKD42
呢間小店夠貼地,食物夠哂打卡able又高質,地方舒適啱哂同朋友食吓野傾吓計,下次去銅鑼灣都會想同朋友嚟呢度飲飲食食chill一個下午!