2017-03-28 407 views
已經係第3次黎食 可能真係做街坊生意 無咩人會特別打食評 但由於我住左呢到廿幾年 根據我既觀察呢間餐廳我覺得絕對稱得上石湖塘呢一帶既綠洲 我決定打第一個食評 以為係鄉村開實做下樣hea下我地但呢到既食物係可以同元朗巿中心既食肆媲美 我次次黎都食雞翼豬扒湯粉 雖然唔係正宗或者係難以忘懷既味道 但真係above average 份量一個女仔食係食得哂但會好飽而呢到既咖喱 我食左兩次都好高水準 無欺場 汁傑傑地 料都好足 青定黃都好食呢到唔太好既或者係服務 但絕對唔係差 我食左咁耐一餐飯都無聽到d staff講多過5句野 唔算係殷勤但都係食野姐 呢到total $88 包野飲 所以拯救到個胃已經好夠lol

2017-03-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
  • 咖喱