每次經過都必定有條長龍, 引起好奇心試下🫢終於有日比較早大約6點幾經過唔洗排隊就入去食, 食完出黎, 長長既人龍又再出現返😵天婦羅飯定食 $88所有天婦羅都係即叫即炸, 炸粉香脆厚薄適中, 天婦羅有蝦🍤蟹柳、蓮藕、茄子🍆同四季豆🫛天婦羅都係食物原本既味道, 所以都比較依賴醬汁, 點上醬汁味道會更昇華。特別喜愛蓮藕同茄子, 口感一個軟一個脆, 炸蝦亦炸得好清爽唔油膩👍🏼配白飯覺得有點乾, 可能應該配麵食感覺會好些。海老滑蛋丼 $79感覺味道有D似親子丼, 白飯上淋上醬汁放上炸蝦同溫泉蛋🍚炸蝦咬落唔會有成口油既感覺, 薄薄一層炸粉🍤更加唔會有油溢味。溫泉蛋嫩滑同白飯一齊撈黎食🥚食到啖啖既蛋香同醬汁味。

天婦羅飯定食 $88

海老滑蛋丼 $79