2020-02-24 993 views
☕️Beans 🍝🍰🌱《荃灣》💛#黃店屹立左好耐嘅cafe 荳子 好耐冇黎食過喇!今次黎食晚餐~值得一讚係鋪頭員工會幫大家探熱先可以入鋪!🍝黑松露軟殼蟹意大利粉🦀($98)呢個價錢食到呢個質素 真心Good Good成隻軟殼蟹炸得好鬆脆 黑松露汁都整得好好份量亦都好多😋🥑Avocado crab meat Benedict🦀($96)呢個同樣好出色兩隻留心蛋上面林左啲牛油果汁底層沾滿晒蟹肉🦀☺️好清新有啲檸檬汁嘅感覺 fresh 🤗🧀芝士薯條🍟($25)個芝士薯條真心出色啲芝士醬佢有調較過唔會死鹹 味道岩岩好 超級推介😻👍🏻伯爵橘子茶十分清香Cheesecake (+$25)檸檬芝士蛋糕 造型十分之可愛成舊芝士咁味道就不過不失啦😆成餐飯兩個人份量但係唔使$300就埋單又好食真係抵到爛😆👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

☕️Beans 🍝🍰🌱《荃灣》
💛#黃店
屹立左好耐嘅cafe 荳子 好耐冇黎食過喇!
今次黎食晚餐~值得一讚係鋪頭員工會幫大家探熱先可以入鋪!

🍝黑松露軟殼蟹意大利粉🦀($98)
呢個價錢食到呢個質素 真心Good Good
成隻軟殼蟹炸得好鬆脆 黑松露汁都整得好好
份量亦都好多😋
黑松露軟殼蟹意大利粉

🧀芝士薯條🍟($25)
伯爵橘子茶
十分清香

Cheesecake (+$25)
檸檬芝士蛋糕
造型十分之可愛成舊芝士咁
味道就不過不失啦😆

2020-02-19
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner