2025-02-27 0 views
呢日放假去咗長沙灣行街,見到呢間餐廳門口好靚,忍唔住入去試吓!餐廳有兩個好靚嘅打卡點!🤩🥰 係乾花佈置,仲有木製座椅同燈籠做點綴啱,女仔黎呢度一定要打個靚卡先走😎食物方面,我地叫咗三款嘢食😆小食拼盤🥳拼盤有炸雞翼、炸魷魚同炸蝦,全部都係即叫即炸,熱辣辣又脆口,唔會太油膩,好滿足!全日早餐🌤️呢個早餐好適合唔想食飯面嘅朋友,內容豐富:有柔軟又香嘅大啡菇、煙三文魚、肉腸,同埋燒到香甜嘅菠蘿,每樣都好有質素,味道配搭啱啱好!開心果疏乎厘🍰成餐飯嘅亮點!🥰 其實佢有好多口味可以揀、但我作為開心果迷,諗都唔洗諗就揀左開心果!🤭🥳賣相精緻吸引,鋪滿咗香脆嘅開心果碎,而且只係小小甜,仲有淡淡開心果香😚 唔會覺得太heavy 🤣,好推薦呢個甜品♥️呢間餐廳啱晒環境舒適,好適合拍拖或者同啲女仔朋友聚會傾計打卡。😙食物水準唔錯,推薦試下☺️
食物方面,我地叫咗三款嘢食😆

小食拼盤🥳

全日早餐🌤️

開心果疏乎厘🍰

2025-01-04
$200 (Lunch)