2024-09-21 284 views
芝士焗澳洲薯皮聽個名心諗薯皮有咩好食,但食落原來都好唔錯。佢唔係就咁一塊薯仔皮🤣佢有唔少薯仔肉噶!個薯皮焗的外酥內軟,配埋上面啲芝士同脆口嘅煙肉粒真係好好食,叫多幾份都食得曬🤤美式BBQ醬烤西班牙豬肋骨佢個豬肋骨唔算細份,肋骨肉質鮮嫩,食落幾juicy,BBQ醬汁味道香濃,仲有炸洋蔥圈同埋大大舊嘅燒菠蘿做配菜timm開心果奶蓋梳乎厘近期好興開心果所以叫個試下,真係好surprise!!上菜嘅時候見到佢好大份驚食唔曬🤣奶蓋濃郁香滑,用開心果打成嘅,所以係淡淡嘅綠色,好靚!!勁啱打卡,配上香脆嘅開心果同埋鬆軟嘅梳乎厘,無論味道定口感個層次都好豐富士多啤梨牛油果奶昔奶昔清新爽口,飲曬成杯都唔覺得膩,融合了士多啤梨和牛油果嘅香氣,仲唔會太甜,啱曬怕肥又想飲milkshake嘅人熱情果薄荷青檸梳打薄荷和青檸嘅味道恰到好處,搭配熱情果嘅酸甜好唔錯,夏天行到熱辣辣飲返杯成個人都清爽曬
芝士焗澳洲薯皮

美式BBQ醬烤西班牙豬肋骨