2022-05-22
今日出開呢頭又想食米線 就搵到呢間米線舖✨麻椒辣米線$33配麻椒牛腩$14+滷雞腎片$8麻椒辣湯底好正 😆😆 麻味同椒味都好重😋😋 叫左小辣但都好辣(平時食開譚仔3小)如果再食我應該會叫小小辣就夠 麻椒牛腩係好似咖哩牛腩咁 整到細細粒好易入口 味道都唔錯👍👍👍 建議要另上 咁啲汁就唔會撈埋落碗米線度 雞腎片都有滷水嘅香味👍✨麻酸辣米線$33配鮮雞絲$8+黑柏葉$14+藥材花雕酒浸糖心蛋$8叫麻酸辣但冇乜麻味 比較重酸味 🤔 呢個叫左小辣就啱啱好 😋 鮮雞絲黎到其實係一舊舊雞肉 鮮嫩同味道幾香😋 黑柏葉就韌左啲 🙈 糖心蛋酒味夠重 都好食總括黎講味道都唔錯 米線唔夠彈牙 偏硬少少 但都ok 嘅 湯底同配料都好食 入到去要自助落單 環境一般啦 食辣野最緊要嘅冷氣都夠嘅🤣味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💰午餐人均~$60✅再幫襯
✨麻椒辣米線$33配麻椒牛腩$14+滷雞腎片$8
味道❤️❤️❤️❤️