2014-09-10
九龍區食Brunch好地方必定推介呢間向長沙灣的Cafe!先嚟2杯Milkshake,分別係Matcha同Mocha! 味道唔太甜,Texture剛好!飲到層次感,不過食埋野都真係幾飽!上主菜前會先上凍湯!呢款係南瓜Cream Soup!飲一啖就知好有水準!本來主菜好期待有Egg Omelet 但可惜當日Chef Menu無提供,所以只好點All Day Breakfast 既 London Sunday Afternoon 同 明太子意粉!炒蛋一流!好滑!拍得住牛奶公司!另外黑白TOAST其實同一般Toast味道無咩分別,不過整體望上去有D不同顏色係值得加分的!呢款意粉其實唔差,可惜原來本身個人唔太中意明太子覺得腥,所以最後都食剩好多!但煙三文魚就幾鮮甜!幾好!雖然Cafe離MTR有一段距離,但都好驚訝好多人等位!店鋪都有點手忙腳亂!