2024-04-02
呢間長洲舒適西餐廳嘅用餐口感真係好出色!佢嘅菜式多元化,有好多好好味嘅選擇。佢嘅momo印度雞肉餃子,一咬落去肉汁鮮嫩,餡料口感豐富,帶有獨特嘅印度香料味道,真係令人回味無窮。另外,西班牙意大利海鮮飯係餐廳嘅招牌菜之一。飯粒香濃,,每一粒都吸收咗海鮮湯汁嘅鮮味,令整個菜式更加豐富。仲有魷魚同蝦仁,食落口感彈牙又鮮甜,真係令人驚喜。鍾意沙律既我!叫左超美味的鴨胸沙律。嫩滑嘅鴨胸肉切成一件一件,份量豐富咁鋪喺沙律上邊,配上新鮮嘅生菜,加埋特製嘅沙律醬,味道酸甜爽口,令人胃口大開。超特別飲品玫瑰lassi。呢杯飲品飲落時有種玫瑰花香同酸奶混合而成,口感滑順,花香四溢。飲落去,有種清新嘅感覺,真係一個完美嘅甜品。餐廳提供多款特色咖啡選擇。不論你鍾意濃郁嘅義式咖啡定係淡淡嘅拿鐵,餐廳嘅咖啡師都可以按照你嘅口味要求炮製一杯完美嘅咖啡,令你享受咖啡帶來嘅濃郁香氣同滋味。除咗美食之外,餐廳嘅環境亦非常舒適。佢以紅色嘅木頭做裝修,牆壁上掛滿咗馬戲團大象同長頸鹿嘅畫,增添一份可愛嘅氣氛。你可以坐低,慢慢享受美食同休閒時光。