2023-02-07 36 views
() 阿里山金萱青茶 $58()我吔覺得真係好抵飲,好大壼!!! 好讓我哋談天說地。買任何一款茶,購買茶葉產品可享七折優惠㖭!!真係好推介!!! () 日本草莓芭菲 $108() , 好大杯,非常之高嘅杯身,材料一層層放滿整個杯,非常有心思, 裏面有士多啤梨雪糕球,士多啤梨粒,蛋糕粒,穀物脆脆。。。等等 () 日本蜜瓜立方形泡芙 $88()佢係一個好有心機,自家特製烘焙一個迷你拳頭般的泡芙盒,5面都如方包皮,微微烘脆, 非常可口。其實當正餐都非常之夠飽。裏面是挖空的,如首飾盒般, 裝滿了香甜嘅日蜜瓜粒, 香濃忌廉,同埋一塊曲奇餅,仲有一大塊完整嘅蜜瓜船橫跨整個碟。 好誇張呀!!!
() 阿里山金萱青茶 $58()

() 日本蜜瓜立方形泡芙 $88()