2022-02-02 139 views
呢間都係食左好多年 每次嚟長洲都食既舖😚除左紅豆餅 仲有好多唔同既手卷 全部都好抵食同唔錯 記憶中手卷唔係一定要食果種 所以今次因為太飽 唔食手卷啦 揀左紅豆餅🥰俾完錢就即刻有得拎啦 快靚正 手上仲要微暖😍舖頭隔離有少量座位俾大家坐低食~通常五分鐘都唔洗 我就KO㗎啦🤪🌈紅豆餅 $8我中意呢個多啲😋 雖然我冇影到咬開係點樣🤭 形容下俾大家知😉餅皮鬆軟 唔會太厚實🤩我欣賞紅豆餡係微甜 配上滿滿的紅豆蓉 仲有粒粒紅豆 十分足料!性價比💯分 下次再去一定會再食!🌈芝士紅豆餅 $14芝士紅豆餅 我唔記得之前有冇食過啦 見到芝士已經吸引到我 我覺得偏鹹的芝士配甜甜的紅豆蓉唔太夾🙇🏻‍♀️一鹹一甜有少少怪 價錢同味道相比之下 原味紅豆餅出色好多!———————————————整體評分👅好味🧡🧡🧡🧡🧡抵食💜💜💜💜💜再戰率💛💛💛💛💛

🌈紅豆餅 $8

🌈芝士紅豆餅 $14