2022-09-29 85 views
人氣餃子店🥟想食呢間餃子店最好就開門前15-20分鐘排定隊,當日我地早5分鐘到已經食唔到第一輪,因為店舖環境比較細,入唔到太多客人,好彩有得攞籌,岀去行一陣返黎就有位,不過都要隔左一個鐘左右先有位8隻餃子(鹹蛋黃黃金餃)+糖醋排骨飯$62非常之邪惡既餃子,炸到好脆而且鹹蛋黃份量幾多,入面係豬肉餡,食落好多汁好juicy,不過食多幾舊就會有啲膩,同人share啱啱好👍🏻至於糖醋排骨飯就正常發揮,冇咩特別,始終唔係佢既招牌菜😂6隻餃子(黑白土匪餃)$42黑白土匪餃同樣炸至好脆,入面係雞肉餡,真係幾似土匪雞翼🤣上面有啲孜然粉,好惹味!套餐均奉送是日飲品,我地都揀左凍四季春茶,食完肥膩野飲茶就最適合😂餃子冰室長洲大新海傍路86號地下[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️⭐️

鹹蛋黃黃金餃
糖醋排骨飯

8隻餃子(鹹蛋黃黃金餃)+糖醋排骨飯$62
至於糖醋排骨飯就正常發揮,冇咩特別,始終唔係佢既招牌菜😂
黑白土匪餃

服務⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch