2022-01-26 89 views
🍾用餐體驗今日放假同朋友難得去長洲行吓,喺長洲行咗幾個圈,入夜肚仔都開始餓,見到呢間餐廳個名都幾有詩意,就入咗去試試🤭我哋揀咗坐喺靠近門口嘅位置,望住長洲夜晚嘅寧靜街景食飯,感覺好舒服🖼環境餐廳空間感好足夠,我同朋友揀咗靠近門口嘅位置坐,貪佢可以自成一角,又享受到長洲夜晚嘅寧靜🥰🥰主食:🤍鰻魚便當 $68呢間餐廳嘅鰻魚真係好足料,鰻魚嘅size大大舊,亦都係無骨咬落去啖啖肉,配埋鰻魚汁撈圓轆轆嘅日本米飯真係一流👍🏻👍🏻🤍海鮮大阪燒 $45呢個海鮮大阪燒都好驚喜,入面嘅海鮮份量好足料,以前食過一啲大阪燒粉會好厚,口感會比較差,但呢個大阪燒完全無咁嘅情況,厚度係比較薄身,海鮮又好足料,一個人食晒成塊都唔會覺得好膩,值得一讚!
🍾用餐體驗

🖼環境