2023-02-19
次次想食佢時,佢唔係收早就勁多人排隊,本來放棄左佢。但我fd星期日入元朗想試,我又見今次只等9張枱以為快,點知1:05拎飛都成2:15-20先有位,等左個幾鐘🫠腳都軟….入到去佢比最入張枱我地,嗰度有兩張枱係坐得好辛苦既,無得伸隻腳去枱底,要側身坐,腰骨/pat pr at 都坐到痛,仲要對住個open kitchen🙁但overall 食物味道賣相都ok ,份量都唔細。但等咁耐食一次試下算了….#明太子蟹肉意粉 👍🏻有少少蟹肉但唔多,平時d意粉唔多餸/汁通常我食晒有餸/汁既位就會唔食,但呢個意粉既汁好夠味而且每條意粉都有汁掛麵👍🏻雖然麵硬左少少,我同我個fd都食晒😋其實份量都幾多下,原本想叫雞翼最後好彩無叫,飽到夜晚都食唔落#tiramisu croffle 👍🏻佢signature 甜品,打卡able。味道都唔錯,個牛角窩夫🧇夠脆,面頭個cream 加d 粉都好味唔漏,個兔兔係雪糕加手指餅,個手指餅夠脆,倒d佢配既咖啡喺手指餅同雪糕好正👍🏻#caramel coffee賣相靚,d焦糖脆脆咬左啖好味,但擺左陣融晒。我叫左少冰,最後有d甜得濟左少少#菠蘿🍍梳打味道清新,我fd諗緊掛杯塊
#明太子蟹肉意粉 👍🏻
#tiramisu croffle 👍🏻
#caramel coffee
#菠蘿🍍梳打
味道清新,我fd諗緊掛杯塊菠蘿乾食唔食得,我話我觀塘食beleaf 杯火龍果飲品塊火龍果亁ok,佢就試左啖,但話好un 😂