2024-07-25
我係燒烤堂嘅老顧客🤣 每次都滿座,人氣爆燈~荃灣新分店嘅裝修好靚好舒適,啱晒約埋朋友一齊🍻🍡 燒烤堂嘅調味好適合我,勁香但又唔會太重味精✨ 款式勁多,而且性價比好高~⭐️ 汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見)($38)平時唔食雞軟骨嘅朋友都好鍾意食。肉多汁好軟身,加埋蛋汁無法抗拒~⭐️ 蜜糖燒雞中翼(兩隻)($18)蜜糖燒雞中翼係BBQ必點🤣 淋上蜜糖燒勁香甜~⭐️ 鹽燒A4宮崎和牛($58)A4宮崎和牛,名副其實極致嫩滑,鹽燒更突出牛肉本身嘅鮮味。⭐️ 中切鹽燒牛舌芯($28)牛舌芯爽滑嫩口得黎又充滿韌勁,口感好好⭐️ 焦糖青蘋果鵝肝多士 ($108)主角菜✨ 焦糖、青蘋果同埋鵝肝燒香後放上多士,可以想像到呢嘅組合幾perfect💗⭐️ 孜然豚肉韭菜花卷($24)⭐️ 孜然豚肉莞茜卷 ($22)兩款都係豚肉卷菜,都係好出色,豚肉外層勁香口,內層嘅菜中和返油膩感,加埋孜然嘅香氣✨ ⭐️ 蒜蓉燒廣島蠔(兩隻)($44)廣島蠔新鮮肥美,再配搭香濃蒜蓉,味道濃郁⭐️ 孜然燒蒜蓉茄子 ($36)幾乎每台都會叫嘅蒜蓉茄子,有著孜然嘅香氣,好開胃又健康!⭐️ 明太子燒厚揚豆腐($28)豆腐外脆內滑,上面鋪滿香濃明太子醬汁,口
⭐️ 汁燒免治雞肉軟骨棒(付月見)($38)
⭐️ 蜜糖燒雞中翼(兩隻)($18)
蜜糖燒雞中翼係BBQ必點🤣 淋上蜜糖燒勁香甜~
⭐️ 鹽燒A4宮崎和牛($58)
A4宮崎和牛,名副其實極致嫩滑,鹽燒更突出牛肉本身嘅鮮味。
⭐️ 中切鹽燒牛舌芯($28)
牛舌芯爽滑嫩口得黎又充滿韌勁,口感好好
⭐️ 焦糖青蘋果鵝肝多士 ($108)
⭐️ 孜然豚肉韭菜花卷($24)
⭐️ 孜然豚肉莞茜卷 ($22)
⭐️ 蒜蓉燒廣島蠔(兩隻)($44)
廣島蠔新鮮肥美,再配搭香濃蒜蓉,味道濃郁
⭐️ 孜然燒蒜蓉茄子 ($36)
幾乎每台都會叫嘅蒜蓉茄子,有著孜然嘅香氣,好開胃又健康!
⭐️ 明太子燒厚揚豆腐($28)
豆腐外脆內滑,上面鋪滿香濃明太子醬汁,口感好豐富✨
⭐️ 黑糖燒菠蘿 ($20)
菠蘿份量都幾多。香甜多汁嘅菠蘿淋上糖漿,作為甜品最佳🤣
⭐️ 日本芝土年糕 ($36)
⭐️ 鹽燒白鱔 ($48)
⭐️ 明太子雞腿肉 ($28)
⭐️ 鹽煮枝豆 ($28)
⭐️ 鹽燒萵筍 ($18)
⭐️ 即打芒果乳酸 ($28)
⭐️ 即打士多啤梨乳酸 ($28)