原來依間甜品店已經開左四年,不過人氣依然無減退,放假去嘅話難免會出現人龍!對上一次食應該都有一兩年,感覺加價幅度都幾高,同埋質素麻麻地🙈不過可能周圍都無類似嘅甜品舖,所以臨搭船走之前都有好多人過黎食返碗糖水🤣**********<泰式奶茶三色圓冰> $63其實賣相係幾靚,好適合用黎打下卡😂入口係粗身個種刨冰,冰嘅顆粒都幾大,食多幾啖會鞋口😢而泰茶嘅味道係唔錯,同係泰國飲嘅差唔多!**********<抹茶紅豆三色圓冰> $60抹茶冰嘅味道都幾濃,上面個球抹茶雪糕比泰式奶茶冰上面嘅雲尼拿雪糕好食🍵**********<多芒三色圓仙草> $38雖然叫左凍仙草,但係感覺似係室温多啲😟三色圓嘅份量都算多,口感煙煙韌韌,不過芋頭味同蕃薯味唔重👅

<泰式奶茶三色圓冰> $63

<抹茶紅豆三色圓冰> $60

<多芒三色圓仙草> $38
$50 (Tea)