2020-05-10
好耐無寫,但有咩會令人有衝動再寫返呢,就係中左伏!等大家唔好中埋一份!早一日打去 book, 話無得 book 要 wall in, 我地12 點到,話比人book 爆左,仲要態度超差,唔係無得book 咩?當時望入店內當時仲有50%吉位,無正面回應亦唔想理你咁,真係唔知攪乜,我都明白我地6-8個人你地唔想郁啲位,但服務業就係要多啲同客解釋嘛,喺大商場開啲人唔會 expect 澳牛咁嘅態度。最後總之就要我地1330 返黎,無飛仔排隊無電話留位乜都無,食母親節飯唔想落空唯有1300 返黎。睇下圖見到好多人排隊,但係真係無人理你,亦無貼任何告示:下一轉幾點開始 etc, 有得你排。埋到去留一就霸氣一問,幾位,食咩,埋位,完😐食物就 ok la, 又唔係出色到要受氣食,壽喜燒可以既,豬肉好食過牛肉,豬肉略帶甜肉味。咁點解咁受氣都要食呢?因為 K11 送 coupon 限住你一定要食呢間😂 最後求其食晒coupon 就算,一定無下次😤睇返openrice comment, 原來門口霸氣呀姐出名差態度,疫情期間都係咁,marketing 幫手攪咁多campaign 引人黎食,佢就幫手趕客,真係祝
睇返openrice comment, 原來門口霸氣呀姐出名差態度,疫情期間都係咁,marketing 幫手攪咁多campaign 引人黎食,佢就幫手趕客,真係祝佢好運了