2024-02-04 1223 views
嘩,今日行過嚟這間Cafe 8,一啖牛油果雞肉三文治,真係正👍!嗰滑嘅牛油果夾雞肉咁香滑,啖啖肉感,真係過癮!而家講返個下午茶餐,三文治夠熱氣,小塊布朗尼啖落去啫哩口感,朱古力味濃郁咁俘虜哂我個甜品胃。生果碟清新提神,尤其個哈蜜瓜甜得嚟又唔膩口,完美。落口個凍檸茶,夠晒酸甜開胃,糖漿自己加,想幾甜有幾甜,自己話事最正!呢度環境悠閒得嚟又有陽光灑落,包你食得舒舒服服。聽聞呢度好有心機,聘請咗啲寶貝員工,態度非常友善,助人助己,正!幫手嘅小姐姐同小伙子做嘢又麻利,真係為佢哋拍拍手。總之,呢度不止食得開心,重可以支持社企,雙重喜悅😋💪!話晒,邊度可以咁輕鬆地食到平民級別又咁入味嘅下午茶,仲唔快啲約埋三五知己嚟埋一齊share下?