2017-04-25 568 views
行過見到有間新餐廳,主打手撕雞,梗係要入去試吓啦!我諗無人唔鍾意食手撕雞掛 唔知係咪因爲新開冇乜人,定係因為係正店中間有枱大陸人大大聲傾計好嘈,嚇走晒啲人 Well.. 不過我為左食,唔理咁多,我有我食佢有佢嘈!講番啲食物,Menu選擇唔算多,不過我都唔使揀,梗係食手撕雞啦。我同老公試晒兩款,麻辣同埋鹽焗上枱都幾有驚喜,大大碗好多雞,撈粗麵唔係普通蠔油撈麵,而係有炒過的!淨係碗麵都已經好惹味!手撕雞份量大約有半隻雞,仲有雞翼尖添!麻辣味好香唔會太辣,鹽焗味都好入味!唔係講笑,真係食上癮!不過,佢連雞骨上,唔知係咪想證明真材實料,我就希望冇骨啦!個餐有碗胡椒湯送,一啲都唔馬虎,胡椒味好重,唔似其他茶餐廳的溝水例湯!40幾蚊都算抵食,性價比高,值得再食

Well.. 不過我為左食,唔理咁多,我有我食佢有佢嘈!

40幾蚊都算抵食,性價比高,值得再食
鹽焗手撕雞撈粗
麻辣手撕雞撈粗
2017-04-17
$47 (Dinner)
鹽焗手撕雞撈粗
麻辣手撕雞撈粗