2013-05-18 2747 views
再一次全家黎isabella食意大利餐,距離上次同fd過黎食都有差唔多半年了,感覺都係一樣咁好,經理仲記得我哋😄😄發現menu同上次有少少唔同咗,不過我喜歡嘅carb meat timble仲有😁入正題一行4人為媽媽慶祝母親節,雖然isabella有母親節特別晚餐但係哋比較喜歡自己㨂,頭盤:Ceasar salad;crab meat timble;tuna loin salad湯:例湯;蘑菇湯主菜:isabella pizza 11";grilled tenderloin steak;penne chicken pasta;lamb shank甜品:tiramisu(送嘅,因為母親節😁)麻麻地中文嘅經理依然好熱情咁推介、服務等等。。值得一讚👍頭盤,味道依家係咁好食,由其係crab meat timble鮮味十足👍湯,不過不失啦,例湯係南瓜湯(本人對南瓜湯麻麻地)不過蘑菇湯真係好正(聽講有雜菌係湯入面但係碎晒,其實有咩係湯度任佢哋up,不過味道係好好好蘑菇味)👍Pizza依家咁出色,薄、脆同好食;牛柳牛味十足又唔肥,配黑酷汁沙律同埋一d脆脆(唔知係乜,不過好味)😋;雞肉pasta不過不
入正題
湯:例湯;蘑菇湯
甜品:tiramisu(送嘅,因為母親節😁)
麻麻地中文嘅經理依然好熱情咁推介、服務等等。。值得一讚👍
雞肉pasta不過不失啦,忌廉汁蘑菇;
羊膝,呢個真係要推介,原隻羊膝燴到好林入口溶化又唔油,重點係冇騷味(原來唔食羊嘅我都俾佢吸引住食唔停)😋😋😋😋
甜品,冇訂到蛋糕只係送咗禮物俾媽媽,估唔到經理熱情咁送個自家製蛋糕仲要唔收錢😂
10分滿意,一定會再黎食
2013-05-12
Celebration
Mother's Day
Dining Offer
Credit Card Offers, Others
  • Crab meat timble;lamb shank;mushroom soup