2018-07-14 41 views
舊時搵個地方傾計都好難搵到,1:可以坐低慢慢傾,2:可以慢慢食下嘢飲下嘢,不過好多樓上餐廳都可以一班人可以坐喺度,開開心心食一餐飯又可以大聲講大聲笑,今次我地3個女人去咗呢D餐廳食飯順便聚舊餐牌基本上有dinner set連飲料外,仲可以加錢食埋甜品又得,嫌唔夠又可以再點D小食,我就點咗黑松露海鮮意大利飯同小食,除左食之外仲有益智遊戲可以俾大家玩吓消磨時間我地點嘅巨蜂乳酸提子,飲落酸酸甜甜開胃之餘仲好冰涼,小食係田園沙律日式芝麻醬嘆住先,沙律🥗翠翠緑緑好新鮮,又好豐富,食完已經有點飽粟米墨魚餅好有囗感,食到粟米粒同墨魚粒,煎得香囗又爽彈,真的好好食熱辣辣惹味咖哩角,食落特別香濃惹味,咖哩味香而不辣再加個小食蜜糖雞翼, 雞皮薄而香脆,雞肉嫩滑多汁,甜香的蜜糖十分入味,鹹中帶香甜,香口惹味!輪到主菜出來係黑松露海鮮意大利飯,聞到好香嘅味道,就先食大蝦,入口脹卜卜咬落好爽彈又帶點黑松露夠晒囗感,再食啖意大利飯入口軟硬度適中,每粒飯都食到意式醬汁同黑松露香嘅味道食得滋味我地幾個好耐無咁樣聚會,食左玩game,嘻嘻哈哈玩了一整晚,真痛快

沙律🥗翠翠緑緑好新鮮,又好豐富,食完已經有點飽

熱辣辣惹味咖哩角,食落特別香濃惹味,咖哩味香而不辣