2023-12-04
一間開心的小店街坊客臨立,呢枱係小情侶,那長枱成班排球隊員……能帶動開心愉快用餐點,就是這裡優點如日本遊一樣,看啱邊嗰餐,用現金在買票機,完成購買。就可以入座自選位座,交票給店員,就可以隨便取自助食品。蕃茄牛肉濃湯:之前睇d人話必飲,真係好好味,蕃茄味濃,牛肉又淋,我喝了兩大碗湯。沙律:選擇不多,只有椰菜絲(鮮甜),粟米(個人喜愛,添了半碗),小蕃茄(新鮮多汁)。珍珠飯:好顛,仲有飯素任加,真心可以食佢兩大碗飯。仲有檸檬汁隨便飲……仲未講,今次選了牛柳,因為可以自選三,五,七成熟,當然要嗰中價啦,看看材料如何。由石板上,燒著牛柳,免肉汁四踐,十分窩心。可以自行切大塊小塊,慢慢煎,當然,如果石板冰了,可以請服務員更換。牛柳大件,多汁,超合我心意,當然仲可以自己調配醬汁,多少隨。藉得再嚟。
街坊客臨立,呢枱係小情侶,那長枱成班排球隊員……
能帶動開心愉快用餐點,就是這裡優點
珍珠飯:好顛,仲有飯素任加,真心可以食佢兩大碗飯。
藉得再嚟。