2021-09-07 710 views
竟然喺時代廣場遇上洪瑞珍!仲要咁岩係啱啱開門時間,大約11點左右,有員工喺門外派飛,頭30名顧客,買三送三!買三送三,咁梗係要買啦!始終而家冇得飛台灣,難得喺香港都可以食到,仲要半價喎,夠晒開心!我要左最classic嘅滿漢,即係芝士火腿,另外仲叫咗一個香港限定版新野,黯然銷魂三文治,顧名思義,其實就係叉燒。暗然銷魂三文治食落都幾唔錯,又係甜甜地,叉燒粒好細好細,同佢哋其他口味嘅口感差唔多。不過我覺得佢哋牛油嘅份量好似重手左,食起上嚟,啲牛油係咁黐住個口🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️如果有其他優惠,我之後都會再幫襯嘅,間中一次半次,做早餐或者下午茶都係幾好嘅選擇啊!
竟然喺時代廣場遇上洪瑞珍!